Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Genetic Modification and Food Quality - A Down to Earth Analysis

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Genetic Modification and Food Quality - A Down to Earth Analysis Robert Blair
Kod Libristo: 09237683
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, lipiec 2015
The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 5... Cały opis
? points 476 b
810.88
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Very Dead Christmas ANTHON GIANGREGORIO / Miękka
common.buy 81.45
Folk Tales and Fables from the Gambia Sukai Mbye Bojang / Miękka
common.buy 167.20
Jekonomicheskie provaly rossijskogo "liberalizma" Arkadij Fedorovich Samohvalov / Miękka
common.buy 149.71
Kundencontrolling M Westphal / Miękka
common.buy 161.51
Six Rivers Jenna Le / Miękka
common.buy 55.66
Visionary Leadership Stan DeKoven / Miękka
common.buy 92.34
Point Ronald G. Matthews / Miękka
common.buy 100.64
Integrierte Kommunikation Michael Boenigk / Miękka
common.buy 331.82
On to the Otherworld Dennis P Sommers / Miękka
common.buy 45.47
Profligate Son Nicola Phillips / Miękka
common.buy 87.25

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years. Crops which have been genetically modified are being cultivated in more and more countries and this process is likely to accelerate as desirable traits are identified and transferred to appropriate organisms, and they are cleared by the regulatory authorities. However, the technique has its critics who claim that modification of the genome of the plant (or animal) in this way may pose unknown and unacceptable risks to the human consumer.Genetic Modification and Food Quality: A Down to Earth Approach is the first comprehensive text on how GM production methods influence the quality of foods and feeds, based on a complete and unbiased assessment of the scientific findings. It presents a balanced analysis of the benefits and drawbacks of gene-modified food sources in the human diet. Chapters approach the topic with regard to different food types such as cereal grains, oilseed crops, vegetables, fish and animal products.Assessing the nutritive value as well as the health and safety of GMO foods, this book is a reference for anyone working in the food production industry and will also be of an interest to NGOs, trade associations and consumers who are looking for an objective, balanced study of this contentious issue.

Informacje o książce

Pełna nazwa Genetic Modification and Food Quality - A Down to Earth Analysis
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 284
EAN 9781118756416
ISBN 111875641X
Kod Libristo 09237683
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 630
Wymiary 171 x 248 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo