Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Georgian Wine Science

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Georgian Wine Science Bagaturia Nugzar Bagaturia
Kod Libristo: 33345159
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, wrzesień 2020
White Georgian wines rightfully can be named one of the achievements of the World winemaking culture... Cały opis
? points 162 b
276.30
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
LE NEZ DU VIN 54 ARÔMES Anglais LENOIR / Miękka
common.buy 1 490.29
TOP
Talk To Me In Korean Level 4 TalkToMeInKorean / Miękka
common.buy 96.10
TOP
Hyperfocus Chris Bailey / Miękka
common.buy 47.60
TOP
Georgia Tim Burford / Miękka
common.buy 80.97
TOP
Tasting Georgia / Miękka
common.buy 100.91
TOP
Jon Klassen's Hat Box Jon Klassen / Twarda
common.buy 179.19
TOP
most important thing Howard Marks / Miękka
common.buy 85.08
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Twarda
common.buy 145.01
Trying Elise Hurst / Twarda
common.buy 63.03
Scattering His Virgin Bloom, Vol. 2 Aya Sakyo / Miękka
common.buy 49.00
Frostheart Jamie Littler / Miękka
common.buy 35.17
Handbook of Enology 3e 2V Set Pascal Riberau-Gayon / Twarda
common.buy 1 684.92
Food and Wine Pairing in Three Steps Jordan Shuler / Miękka
common.buy 114.44

White Georgian wines rightfully can be named one of the achievements of the World winemaking culture. The uniqueness of Georgian technologies of white wines is in the fact that grape must undergoes fermentation in the clay jugs (qvevri) buried in the ground, obtained in this case fermented juice maintains on the same must during 3 or 4 months. This uncommon technology gives to the wine special taste - rough and a little bit audacious, amazing color of white amber and the aroma of field flowers.With all its unquestionable dignities, Georgian types of grape wines are practically little known beyond the native land borders both to the consumers and to the distinguished international experts. The scientific bases of production of Georgian grape wines are still more mysterious, since the formation of the specific properties of these wines cannot be explained from the positions of contemporary concepts about the processes, which take place during fermentation of the must and maturation of winemaking materials.In the monograph of academician N.Sh.Bagaturia are generalized and systematized materials about matters of biochemistry and production technology of Georgian grape wines.

Informacje o książce

Pełna nazwa Georgian Wine Science
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2020
Liczba stron 188
EAN 9786202816854
ISBN 6202816856
Kod Libristo 33345159
Waga 281
Wymiary 152 x 229 x 11
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo