Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Gluten-free Bread Technology

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Gluten-free Bread Technology Afshan Mumtaz Hamdani
Kod Libristo: 37264038
Wydawnictwo Springer Nature Switzerland AG, październik 2021
Market trend and the increasing diagnoses of celiac disease have encouraged extensive research into... Cały opis
? points 603 b
1 030.17
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


GLUTEN FREE ARTISAN BREAD IN 5 MINS A DY Jeff Hertzberg / Twarda
common.buy 118.05
Gluten Freedom Alessio Fasano / Miękka
common.buy 86.28
125 Best Gluten Free Bread Machine Recipes Donna Washburn / Miękka
common.buy 89.49
BULL TERRIER MARCHETTI / Miękka
common.buy 58.72
Jailhouse Lawyer James Patterson / Adobe ePub
common.buy 41.88

Market trend and the increasing diagnoses of celiac disease have encouraged extensive research into the development of gluten-free breads. Generally, the development of bread without gluten involves the use of diverse ingredients and additives aimed at imitating the viscoelastic properties of gluten and consequently obtaining quality bread products. However, developing gluten-free bread remains a technological challenge due to the key role of gluten in the breadmaking process. Gluten-Free Bread Technology provides an overview of all fundamental issues and key factors associated with gluten-free bread technology, with the emphasis on the most recent findings on the subject. The promising results of the reviewed studies indicate that the gluten-free breads developed possess similar or better sensory attributes than those of control formulations, and some are even comparable to their wheat gluten-based counterparts. Chapters of this book focus on the role of additives, dough handling, and the physical, structural, sensory and nutritional properties of the gluten-free bread. The science of gluten intolerance is explained as well. With all relevant literature gathered and summarized in one place, this text will be an essential resource for both food scientists and industry professionals pursuing gluten-free formulations.

Informacje o książce

Pełna nazwa Gluten-free Bread Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2021
Liczba stron 288
EAN 9783030738976
ISBN 3030738973
Kod Libristo 37264038
Waga 600
Wymiary 160 x 241 x 21
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo