Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

grande libro della carne. Tutte le razze, le provenienze, i tagli e le tecniche di cottura

Język WłoskiWłoski
Książka Twarda
Książka grande libro della carne. Tutte le razze, le provenienze, i tagli e le tecniche di cottura Arthur Le Caisne
Kod Libristo: 36753917
Wydawnictwo Giunti Editore, wrzesień 2018
Dimenticate tutto quello che sapete sulla carne. Dalla penna felice di un grande divulgatore, ecco r... Cały opis
Wyprzedaż Wyprzedaż
109.99
Dostępna w małych ilościach Wysyłamy do 24 godzin

30 dni na zwrot towaru

Dimenticate tutto quello che sapete sulla carne. Dalla penna felice di un grande divulgatore, ecco rivelati i segreti di allevatori e macellai per conoscere la carne e cucinarla al top. Attuale e aggiornato, corredato da illustrazioni, questo volume risponderà in modo chiaro, una volta per tutte, alle vostre domande sull'argomento.

Informacje o książce

Pełna nazwa grande libro della carne. Tutte le razze, le provenienze, i tagli e le tecniche di cottura
Język Włoski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2018
Liczba stron 240
EAN 9788809862272
Kod Libristo 36753917
Wydawnictwo Giunti Editore
Waga 983
Wymiary 193 x 247
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo