Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Miękka
Książka Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo Le Cordon Bleu
Kod Libristo: 20939712
Wydawnictwo BLUME, styczeń 2019
Ya sea una mousse de chocolate que se deshace en la boca, un budín al vapor o un sorbete de fruta re... Cały opis
? points 82 b
138.61
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 133.52
TOP
Heartstopper Volume 5 / Miękka
common.buy 49.99
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 160.36
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 197.79
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 271.73
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.42
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 92.30
El gran libro de la cocina tradicional SERGIO FERNANDEZ / Miękka
common.buy 90.61
La pâtisserie de Jeffrey Cagnes Jeffrey Cagnes / Miękka
common.buy 181.32
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 160.36
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 183.12
La Biblia de MasterChef SHINE / Twarda
common.buy 107.77
Patisserie Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 261.55
Probability Theory and Stochastic Processes Pierre Brémaud / Miękka
common.buy 285.01

Ya sea una mousse de chocolate que se deshace en la boca, un budín al vapor o un sorbete de fruta refrescante, los postres convierten una comida en una ocasión memorable. Las recetas revelan el aspecto decorativo y la alta calidad culinaria que caracteriza a Le Cordon Bleu, y una sección de referencia muestra los conocimientos básicos para preparar masas y pastas, merengues, salsas, modificar el chocolate y extender la crema batida con una manga pastelera.

Informacje o książce

Pełna nazwa Guía Completa de Las Técnicas Culinarias: Con Más de 200 Recetas de la Escuela de Cocina Más Famosa del Mundo
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2019
Liczba stron 352
EAN 9788417254063
ISBN 8417254064
Kod Libristo 20939712
Wydawnictwo BLUME
Waga 1472
Wymiary 216 x 287 x 23
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo