Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Guide to Food Laws and Regulations

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Guide to Food Laws and Regulations Patricia A. Curtis
Kod Libristo: 04929909
Wydawnictwo Iowa State University Press, listopad 2005
For both student food scientists and experienced professionals, a knowledge of U.S. food law is the... Cały opis
? points 271 b
463.71
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Saboteur Frederic Moyersoen / Gra
common.buy 31.09
Ring of Bright Water Trilogy Gavin Maxwell / Miękka
common.buy 69.90
Lillian Gilbreth Julie Des Jardins / Miękka
common.buy 227.99
Memory of Catastrophe Peter Gray / Miękka
common.buy 155.57
Modern Pagan Brian Day / Miękka
common.buy 79.13
Cello mit Spaß und Hugo. Bd.2 Gerhard Mantel / Miękka
common.buy 77.63
Oddball Illinois Jerome Pohlen / Miękka
common.buy 62.68
Magic Crystal? Louis Sachar / Miękka
common.buy 33.49
Handbook of Cognition / Twarda
common.buy 648.18
Making Sense of Prostitution J Phoenix / Twarda
common.buy 519.18

For both student food scientists and experienced professionals, a knowledge of U.S. food law is the foundation that supports an understanding of all industry regulation. Based on a popular Internet course, the Guide to Food Laws and Regulations informs students on the significance, range, and background of food laws and gives tools for finding current regulations. This compact resource outlines major U.S. food laws, factors that led to their passage, and explains the role of key agencies like the FDA and FSIS in regulation and enforcement. Students are directed to internet sites as well as to indexes and resources available from the Federal government. Other topics include religious dietary law, Occupational Safety and Health Administration regulations, environmental regulations, HACCP and GMPs, laws governing health claims, and the regulation of biotechnology. The Guide to Food Laws and Regulations is an ideal sourcebook for students and professionals in food science and technology, chemistry, biosystems engineering, food animal production and medicine, agribusiness, and other closely related fields.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo