Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Guide To Modern Cookery - Part I.

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Guide To Modern Cookery - Part I. G. A. Escoffier
Kod Libristo: 03174832
Wydawnictwo Read Books, październik 2008
This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods... Cały opis
? points 107 b
183.45
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 174.52
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.97
TOP
Understanding Aleister Crowley's Thoth Tarot Lon Milo DuQuette / Miękka
common.buy 89.56
TOP
Repertoire de la Cuisine L. Saulnier / Twarda
common.buy 118.75
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 396.10
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 243.94
Escoffier Cookbook A Escoffier / Twarda
common.buy 121.16
Guide to Modern Cookery Auguste Escoffier / Miękka
common.buy 482.17
Zapowiedź
Little Bear Else Holmelund Minarik / Miękka
common.buy 28.88
Madhur Jaffrey's Ultimate Curry Bible Madhur Jaffrey / Twarda
common.buy 124.77
Biohazard Ken Alibek / Miękka
common.buy 64.79
Art of Cookery Made Plain and Easy Hannah Glasse / Miękka
common.buy 62.38
U.S. History Cookbook Joan D'Amico / Miękka
common.buy 71.41
Equals Daniel Sweren-Becker / Twarda
common.buy 69.90

This vintage book contains a guide to cookery, written with the aim of updating traditional methods of cooking in the light of contemporary culinary developments. Clear, concise, and full of detailed recipes, this text will be of considerable utility to the discerning cook, and shall also be of value to those with an interest in the history and development of cookery. A great addition to any culinary library, this text is not to be missed by discerning collectors of antiquarian literature of this ilk. The chapters of this book include: 'The Leading Warm Sauces', 'The Small Compound Sauces', 'Cold Sauces and Compound Butters', 'Savoury Jellies or Aspics', 'The Court-Bouillons and the Marinades', 'Elementary Preparations', 'The Various Garnishes for Soups', 'Garnishing Preparations for Relevés and Entrées', et cetera. This volume is being republished now with a specially commissioned new biography of the author.

Informacje o książce

Pełna nazwa Guide To Modern Cookery - Part I.
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2008
Liczba stron 686
EAN 9781443758673
ISBN 9781443758673
Kod Libristo 03174832
Wydawnictwo Read Books
Waga 890
Wymiary 216 x 140 x 22
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo