Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Gums and Stabilisers for the Food Industry 14

Książka Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Kod Libristo: 04740337
Wydawnictwo Royal Society Of Chemistry, maj 2008
The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new devel... Cały opis
? points 449 b
765.97
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Like a Bundle of Reeds************* Michael Laitman / Miękka
common.buy 57.45

The science and technology of hydrocolloids used in food and related systems has seen many new developments and advances over recent years. This book presents the latest research from leading experts in the field. Some of the topics covered within this book include biochemical characterisation, the use of antibodies, immunostaining and enzyme hydrolysis, chemical and physicochemical characterization, engineering food microstructure, the role of biopolymers in the formation of emulsions and foams, hydrocolloids and health aspects. This book will be a useful reference for researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved directly with food science.

Informacje o książce

Pełna nazwa Gums and Stabilisers for the Food Industry 14
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2008
Liczba stron 600
EAN 9780854044610
ISBN 0854044612
Kod Libristo 04740337
Waga 1150
Wymiary 156 x 234 x 38
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo