Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

Książka Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 Peter Williams
Kod Libristo: 04285230
Wydawnictwo Royal Society Of Chemistry, grudzień 2009
The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in... Cały opis
? points 449 b
767.78
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Silver Metallization Daniel Adams / Miękka
common.buy 519.57
German Aesthetic Literary Criticism Simpson / Twarda
common.buy 211.68
De principios y locuras Patricio Molina Fotograf a. / Miękka
common.buy 183.28
Medical Textile Materials Yimin Qin / Twarda
common.buy 1 039.46
Textile Structures in Technical Textiles MR R Senthil Kumar / Miękka
common.buy 92.99
Tubular Structures XV / Twarda
common.buy 745.60
Zapowiedź
General Surgical Emergencies S Rao Devaji / Miękka
common.buy 168.54

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems. The focus is on the technofunctionality and the biofunctionality of hydrocolloids, giving an appropriate emphasis to the manipulative skills of the food scientist and recognising the special part hydrocolloids can play in supporting human health. Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 captures the latest research findings of leading scientists which were presented at the Gums and Stabilisers for the Food Industry Conference at the Glyndwr University, Wrexham, UK in June 2009. The areas covered are: - Structure and characterisation - Technofunctionality - Mixed hydrocolloid systems - Food applications - Hydrocolloids and health - Hydrogels for medical applications This book will be a useful information source to researchers and other professionals in industry and academia, particularly those involved with food science.

Informacje o książce

Pełna nazwa Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 454
EAN 9781847551993
ISBN 1847551998
Kod Libristo 04285230
Waga 815
Wymiary 156 x 234 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo