Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Kod Libristo: 02180549
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., marzec 2013
The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the... Cały opis
? points 276 b
472.24
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


HACCP SARA MORTIMORE / Miękka
common.buy 183.30
Normative Theory in International Relations Molly Cochran / Twarda
common.buy 640.31

The RACCP (hazard analysis critical control point) concept for food products was an outgrowth of the US space program with the demand for a safe food supply for manned space flights by the National Aeronautics and Space Administration (NASA). The original work was carried out by the Pillsbury Company under the direction of Roward E. Bauman, who as the author of chapter 1 describes the evolution of the RACCP system and its adaptation to foods. The second chapter discusses the adoption of RACCP principles and explains how they fit into the USDA and FDA meat, poultry and seafood inspection systems. The next chapter discusses how RACCP principles can be extended to production of meat, poultry and seafoods, a most important area involved in producing a safe food supply. Chapter 4 deals with the use of RACCP in controlling hazards encountered in slaughtering and distribution of fresh meat and poultry, while chapter 5 discusses the problem - both spoilage and hazards - involved in processing and distribution of meat, poultry and seafood products. Chapter 6 covers the entire area of fish and seafoods, including both fresh and processed products from the standpoints of spoilage and hazards.

Informacje o książce

Pełna nazwa HACCP in Meat, Poultry, and Fish Processing
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 393
EAN 9781461358985
ISBN 1461358981
Kod Libristo 02180549
Waga 652
Wymiary 233 x 156 x 27
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo