Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets Hans Michael Eßlinger
Kod Libristo: 05039920
Wydawnictwo Wiley-VCH Verlag GmbH, kwiecień 2009
This comprehensive reference combines the technological know-how from five centuries of industrial-s... Cały opis
? points 710 b
1 212.03
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Miękka
common.buy 33.72
TOP
Mamba Mentality Kobe Bryant / Twarda
common.buy 133.93
TOP
Tyrant T. M. Frazier / Miękka
common.buy 63.25
TOP
Bridge Kingdom / Miękka
common.buy 42.93
TOP
How To Brew John J. Palmer / Miękka
common.buy 89.38
It's All in Your Head Russ / Twarda
common.buy 69.76
Predator's Gold Philip Reeve / Miękka
common.buy 39.93
Night Flights Philip Reeve / Miękka
common.buy 42.43
Darkling Plain Philip Reeve / Miękka
common.buy 39.93
Principles of Brewing Science George J. Fix / Miękka
common.buy 109.50
Flavcity's 5 Ingredient Meals Dessi Parrish / Twarda
common.buy 87.18
Brewing Science: A Multidisciplinary Approach Michael Mosher / Miękka
common.buy 378.68
Sustainable Biodiesel Meisam Tabatabaei / Miękka
common.buy 985.30

This comprehensive reference combines the technological know-how from five centuries of industrial-scale brewing to meet the needs of a global economy. The editor and authors draw on the expertise gained in the world's most competitive beer market (Germany), where many of the current technologies were first introduced. Following a look at the history of beer brewing, the book goes on to discuss raw materials, fermentation, maturation and storage, filtration and stabilization, special production methods and beermix beverages. Further chapters investigate the properties and quality of beer, flavor stability, analysis and quality control, microbiology and certification, as well as physiology and toxicology. Such modern aspects as automation, energy and environmental protection are also considered. Regional processes and specialties are addressed throughout the entire book, making this a truly global resource on brewing.

Informacje o książce

Pełna nazwa Handbook of Brewing - Processes, Technology, Markets
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 778
EAN 9783527316748
ISBN 3527316744
Kod Libristo 05039920
Wydawnictwo Wiley-VCH Verlag GmbH
Waga 1602
Wymiary 180 x 241 x 44
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo