Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e Regine Talon
Kod Libristo: 04951461
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, grudzień 2014
Fermented meats use bacterial cultures in their manufacture to preserve the meat and confer particul... Cały opis
? points 736 b
1 256.07
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Fermented meats use bacterial cultures in their manufacture to preserve the meat and confer particular textures and sensory attributes. Examples of fermented meats include salami, chorizo, pepperoni and saucisson. This is a reference book on meat fermentation which presents all the principle fermented meat products and the processing technologies currently used in their manufacture. The 56 chapters of this substantial book are group into the following sections: Meat fermentation worldwide: history and principlesRaw materialsMicrobiology and starter cultures for meat fermentationSensory attributesProduct categories: general considerationsSemidry-fermented sausagesDry-fermented sausagesOther fermented meats and poultryRipened meat productsBiological and chemical safety of fermented meat productsProcessing sanitation and quality assurance This fully revised and expanded second edition contains six new chapters that address the following topics: Smoking and new smoke flavorings; Probiotics; Methodologies for the study of the microbial ecology in fermented sausages; Enzymes and aroma generation; Flavor; Low sodium in meat products; and Asian sausages. The remaining chapters have been updated to reflect the latest advances and developments. This handbook will provide readers with a full overview of meat fermentation, the role of microorganisms naturally present and/or added as starter cultures, safety aspects and an account of the main chemical, biochemical, physical and microbiological changes that occur in processing and how they affect final quality. Finally, readers will find the main types of worldwide fermented meat products, typically produced in different areas, with the description of their main characteristics.

Informacje o książce

Pełna nazwa Handbook of Fermented Meat and Poultry 2e
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 528
EAN 9781118522691
ISBN 1118522699
Kod Libristo 04951461
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 1544
Wymiary 286 x 225 x 25
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo