Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Szanowni Klienci, z okazji święta państwowego w dniu dzisiejszym obsługa klienta będzie nieczynna. Na wszystkie wiadomości odpowiemy w najbliższym dniu roboczym. Dziękujemy za zrozumienie.

Handbook of Food Processing Equipment

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Handbook of Food Processing Equipment George D. Saravacos
Kod Libristo: 01379488
Wydawnictwo Springer, Berlin, czerwiec 2009
This book covers the design, selection, and operation of industrial equipment, used in the processin... Cały opis
? points 614 b
1 046.88
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Paul McCartney John Blaney / Miękka
common.buy 172.44
Sheet Metal Fabrication Eddie Paul / Miękka
common.buy 97.87
Bridges David Ross / Twarda
common.buy 66.55
Na cestě / On the Road Jan Halaška / Karta
common.buy 62.24
Hygiene in Food Processing Huub Lelieveld / Twarda
common.buy 1 121.05
Evolutionary Multiobjective Optimization Ajith Abraham / Miękka
common.buy 628.02
Modern Drama as Crisis Linn B Konrad / Twarda
common.buy 202.66
Design of Childhood Alexandra Lange / Twarda
common.buy 97.87
How Animals See the World Olga F Lazareva / Twarda
common.buy 1 283.48
Grundrechtliche Freiheit im Wettbewerb. Anton Achatz / Miękka
common.buy 377.31
Christian Ethics: A Guide for the Perplexed Victor Lee Austin / Miękka
common.buy 155.32
Environmental Chemistry John Wright / Miękka
common.buy 390.92
Ich weiß, was du denkst Thorsten Havener / Miękka
common.buy 59.34

This book covers the design, selection, and operation of industrial equipment, used in the processing, storage and packaging of foods. Equipment design is based on the principles of transport phenomena and unit operations of Process Engineering, and the physical and transport properties of foods. Food quality and food safety aspects, related to food processing equipment, are emphasized.§Food processing equipment is classified and described according to the basic unit operations, including mechanical transport, mechanical processing and separations, heat transfer operations, evaporation, dehydration, thermal processing, refrigeration/freezing, and mass transfer. Special equipment used in food packaging and novel food processing is also described. Typical numerical examples illustrate the sizing and selection of some important food processing equipment. Selected equipment suppliers are also listed.

Informacje o książce

Pełna nazwa Handbook of Food Processing Equipment
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 698
EAN 9780306472763
ISBN 0306472767
Kod Libristo 01379488
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 1588
Wymiary 177 x 262 x 43
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo