Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology

Książka Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology Romain Jeantet
Kod Libristo: 10045653
Wydawnictwo ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc, czerwiec 2016
This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw... Cały opis
? points 453 b
774.40
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Dissenting Japan William Andrews / Twarda
common.buy 246.94
What Language to Say the Arts? Marc Fumaroli / Miękka
common.buy 104.02
John C. Calhoun's Theory of Republicanism John G. Grove / Twarda
common.buy 265.28
Herzlichst Francine Jordi / CD Audio
common.buy 30.86
Jefferson County Jefferson County Historical Commission / Miękka
common.buy 92.19
Baseball in Rockford Kenneth Griswold / Miękka
common.buy 92.19

This third volume in the Handbook of Food Science and Technology Set explains the processing of raw materials into traditional food (bread, wine, cheese, etc.). The agri-food industry has evolved in order to meet new market expectations of its products;

Informacje o książce

Pełna nazwa Handbook of Food Science and Technology 3 - Food Biochemistry and Technology
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2016
Liczba stron 436
EAN 9781848219342
ISBN 9781848219342
Kod Libristo 10045653
Waga 832
Wymiary 242 x 167 x 29
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo