Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
, styczeń 2025
Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, Third Edition continues to be an authoritative ref... Cały opis
? points 799 b Zapowiedź Zapowiedź Nowość Nowość
1 360.40
Oczekiwana premiera Termin nieznany Termin nieznany

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Vol. 1 Koyoharu Gotouge / Miękka
common.buy 47.37
TOP
Alice's Adventures in Wonderland Pop-Up Book Lewis Carroll / Robert Sabuda / Twarda
common.buy 137.92
Zapowiedź
How to Not Die Alone Logan Ury / Miękka
common.buy 79.05
War Is A Racket Smedley Butler / Miękka
common.buy 46.87
Organization Theory & Design Richard L. Daft / Miękka
common.buy 387.29
Morskie przygody / Miękka
common.buy 12.78
walking dead. Color edition Robert Kirkman / Miękka
common.buy 27.38
Adult Coloring Book Coloringcraze / Miękka
common.buy 66.56
Differential Equations Allan Struthers / Miękka
common.buy 238.27
Circus Pascal Jacob / Twarda
common.buy 217.88
Moments in Time BOBBI SULLIVAN / Miękka
common.buy 65.36
Old Believers in a Changing World Robert O. Crummey / Twarda
common.buy 274.75

Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, Third Edition continues to be an authoritative reference for anyone in the food industry needing to have hands on practical information to improve best practices to further food safety and quality. The book is written by leaders in the field who understand the complex issues of control surrounding food industry design, operations, and processes, contamination management methods, route analysis processing, as well as allergenic residues, pest management and more. The book provides a comprehensive account of risk analysis and management solutions to minimize risks and hazards in the industry and will guide professionals and students towards a safe food supply, farm to fork. It is book is completely updated to address new issues and concerns and addresses the latest technologies.



  • Includes the most update information on industry GMPs (Good Manufacturing Practices)
  • Discusses recent best practices of HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) to improve hazard analysis skills
  • Present strategies of managing hazards and risks and creating a food safety culture

Informacje o książce

Pełna nazwa Handbook of Hygiene Control in the Food Industry
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2025
Liczba stron 784
EAN 9780323911894
ISBN 0323911897
Kod Libristo 46093910
Wymiary 216 x 276
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo