Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Handbook of Meat Processing

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Handbook of Meat Processing Fidel Toldrá
Kod Libristo: 01398796
Wydawnictwo Iowa State University Press, marzec 2010
The Handbook of Meat Processing comprehensively presents the current status of the manufacturing of... Cały opis
? points 953 b
1 628.00
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
All Are Welcome Alexandra Penfold / Miękka
common.buy 38.08
TOP
War Laura Thalassa / Miękka
common.buy 38.27
Food and Beverage Management Cousins / Miękka
common.buy 227.80
Food Processing Technology P.J. Fellows / Twarda
common.buy 435.65
Safe Food Marion Nestle / Miękka
common.buy 162.25
Half Life of Valery K / Miękka
common.buy 39.98
Food Processing Technology P J Fellows / Miękka
common.buy 383.64
Environmental Policy Michael E. Kraft / Miękka
common.buy 449.19
Food Processing / Miękka
common.buy 275.30
Sustainable Meat Production and Processing Charis Galanakis / Miękka
common.buy 1 037.89
Food Analysis Laboratory Manual Suzanne Nielsen / Miękka
common.buy 385.84

The Handbook of Meat Processing comprehensively presents the current status of the manufacturing of the most important meat products. Part one, Technologies, begins with discussions on meat chemistry, biochemistry and quality and then provides background information on main technologies involved in the processing of meat, such as freezing, cooking, smoking, fermentation, emulsification, drying and curing. Part two, Products, is focused on the description of the manufacture of the most important products, including cooked and dry-cured hams, cooked and fermented sausages, bacon, canned meat, paté, restructured meats and functional meat products. Part three, Controls, offers current approaches for the control of the quality and safety of manufactured meat products.

Informacje o książce

Pełna nazwa Handbook of Meat Processing
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2010
Liczba stron 582
EAN 9780813821825
ISBN 0813821827
Kod Libristo 01398796
Waga 1404
Wymiary 193 x 248 x 41
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo