Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Health and Quality Control in Food Industry

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Health and Quality Control in Food Industry Lisa Jordan
Kod Libristo: 12435084
Wydawnictwo CALLISTO REFERENCE, marzec 2015
Substantial information regarding food, quality control and health is provided in this book. Food is... Cały opis
? points 254 b
434.45
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP Zapowiedź
Europe Norman Davies / Miękka
common.buy 100.41
Food and Beverage Management Cousins / Miękka
common.buy 227.80
Safe Food Marion Nestle / Miękka
common.buy 162.25
Food Processing Technology P J Fellows / Miękka
common.buy 383.64
Handbook of Meat Processing Fidel Toldrá / Twarda
common.buy 1 628.00
Aerodynamics Peiqing Liu / Miękka
common.buy 472.24
Sustainable Meat Production and Processing Charis Galanakis / Miękka
common.buy 1 037.89
Fundamentals of Aerodynamics SOLOMON HERSHEL / Twarda
common.buy 629.18
Bread-making quality of wheat Bob Belderok / Miękka
common.buy 1 076.67
Food Science, Safety and Quality Control Margo Field / Twarda
common.buy 551.11
Food Processing Technology P J Fellows / Twarda
common.buy 525.35
The Pediatric Spine I Maurice Choux / Miękka
common.buy 262.97
Advanced Dairy Chemistry Paul L. H. McSweeney / Miękka
common.buy 797.76

Substantial information regarding food, quality control and health is provided in this book. Food is an essential necessity for the survival of humankind and this book presents an extensive analysis of food industry that runs the supply of food, its current trends and the way forward to ensure food security and health. The global food industry serves a population of seven billion people and has the biggest market. This book highlights the issues of world hunger and discusses how food shortages endanger water and energy supply. It is organized under two sections: health aspects and quality control. Food producers, industry experts, corrosion practitioners, academicians and designers of food processing equipment have made valuable contributions to this book based on their extensive knowledge and experience. They present different perspectives and approaches in the diverse aspects of food science and technology.

Informacje o książce

Pełna nazwa Health and Quality Control in Food Industry
Autor Lisa Jordan
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2015
Liczba stron 250
EAN 9781632394170
ISBN 1632394170
Kod Libristo 12435084
Wydawnictwo CALLISTO REFERENCE
Waga 503
Wymiary 152 x 229 x 16
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo