Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Here is the New, Easy, Money-Saving Way to Cure All Kinds of Meats at Home and Enjoy the Finest Quality and Flavor

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Here is the New, Easy, Money-Saving Way to Cure All Kinds of Meats at Home and Enjoy the Finest Quality and Flavor Anon
Kod Libristo: 12132332
Wydawnictwo Hamlin Press, sierpień 2010
This unusual manual is a fascinating read containing a wealth of information on how to cure meat. In... Cały opis
? points 72 b
122.44
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Clockmaker's Daughter Kate Morton / Miękka
common.buy 64.96
Come Back to Earth, Esther! Josee Bisaillon / Twarda
common.buy 82.82
Shadows Linger Until Dusk Cyril Cliffette / Twarda
common.buy 191.30
Family Law, Gender and the State Alison Diduck / Miękka
common.buy 572.12
CodeQuest: Hieroglyphs Sean Callery / Twarda
common.buy 64.76
The Divine Offering Judge Thomas Troward / Miękka
common.buy 92.20
Genome Editing in Animals Izuho Hatada / Twarda
common.buy 747.96
FIRST ETUDE ALBUM FOR VIOLIN Harvey S. Whistler / Miękka
common.buy 33.02
North Dakota Rodeo Cathy A. Langemo / Miękka
common.buy 91.80
Die Kinder unseres Viertels Nagib Machfus / Miękka
common.buy 66.15
The Runaway Skeleton Kathleen M. Muldoon / Twarda
common.buy 95.10
Far Afield Susanna Kaysen / Miękka
common.buy 70.74
The Fire Divine Richard Watson Gilder / Miękka
common.buy 105.07
Mystery of Table Mountain Post / Twarda
common.buy 119.35
Melbourne Beach and Indialantic Frank J. Thomas / Miękka
common.buy 91.80

This unusual manual is a fascinating read containing a wealth of information on how to cure meat. Interesting to the food lover and historian alike. Extensively illustrated with drawings, diagrams and photographs forming a complete how-to guide. Contents Include: Explanation of Morton's Meat Curing Service; Morton's Smoke-Salt; Morton's Tender-Quick; Why Meat Should be Pumped; Meat Pump; Curing Meats the Year 'Round; Meat Curing Thermometer; Butchering and Trimming Pork; Curing Pork; Canadian Bacon, Head Cheese, Lard, Etc; Pork Sausage; Morton's General Seasoning; Butchering, Trimming and Curing Beef; Butchering, Trimming and Curing Lamb; Curing Game, Poultry, Fish, and Meat Specialties; and Corned Beef. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Informacje o książce

Pełna nazwa Here is the New, Easy, Money-Saving Way to Cure All Kinds of Meats at Home and Enjoy the Finest Quality and Flavor
Autor Anon
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2010
Liczba stron 68
EAN 9781445511542
ISBN 1445511541
Kod Libristo 12132332
Wydawnictwo Hamlin Press
Waga 99
Wymiary 140 x 216 x 4
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo