Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka High Pressure Processing of Food V. M. Balasubramaniam
Kod Libristo: 02856818
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., styczeń 2016
High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a... Cały opis
? points 903 b
1 534.11
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Career of Evil Joanne Rowling / Miękka
common.buy 47.36
TOP
Dengeki Daisy, Vol. 6 Kyousuke Motomi / Miękka
common.buy 37.09
Une Pupille Genante Roger / Twarda
common.buy 204.13
Early Music History Iain Fenlon / Miękka
common.buy 195.76
Events and Sustainability Jack Carlsen / Twarda
common.buy 918.59
Digitale Geschaftsagenten Torsten Eymann / Miękka
common.buy 215.50

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives. High Pressure Processing: Technology Principles and Applications will review the basic technology principles and process parameters that govern microbial safety and product quality, an essential requirement for industrial application. This book will be of interest to scientists in the food industry, in particular to those involved in the processing of products such as meat, fish, fruits, and vegetables. The book will be equally important to food microbiologists and processing specialists in both the government and food industry. Moreover, it will be a valuable reference for authorities involved in the import and export of high pressure treated food products. Finally, this update on the science and technology of high pressure processing will be helpful to all academic, industrial, local, and state educators in their educational efforts, as well as a great resource for graduate students interested in learning about state-of-the-art technology in food engineering.§

Informacje o książce

Pełna nazwa High Pressure Processing of Food
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2016
Liczba stron 762
EAN 9781493932337
ISBN 1493932330
Kod Libristo 02856818
Waga 1322
Wymiary 166 x 250 x 49
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo