Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 11.02

History of Food in 100 Recipes

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka History of Food in 100 Recipes William Sitwell
Kod Libristo: 04448169
Wydawnictwo Harper Collins Publishers, kwiecień 2012
The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat a... Cały opis
? points 58 b
98.94
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Anatomy Coloring Book Wynn Kapit / Miękka
common.buy 118.73
TOP
Medieval Cookbook Maggie Black / Miękka
common.buy 69.65
TOP
Origins and History of Consciousness Erich Neumann / Miękka
common.buy 89.24
Catch Me If You Can Frank W. Abagnale / Miękka
common.buy 46.97
History of Food 2e Maguelonne Toussaint-Samat / Twarda
common.buy 168.30
History Of Japanese Food Naomichi Ishige / Miękka
common.buy 262.66
Oxford Handbook of Food History Jeffrey M. Pilcher / Miękka
common.buy 292.94
History of Food in 100 Recipes William Sitwell / Miękka
common.buy 84.85
Sicily Katie Caldesi / Twarda
common.buy 122.83
Visual History of Cookery Duncan McCorquodale / Twarda
common.buy 218.88
History of the University of Cambridge James Bass Mullinger / Twarda
common.buy 160.11
Handbook of Cosmic Hazards and Planetary Defense Firooz Allahdadi / Twarda
common.buy 3 066.12

The ingredients, cooks, techniques and tools that have shaped our love of food. We all love to eat and most of us have a favourite ingredient or dish. In today's world we can get the food we want, when we want it, but how many of us really know where our much-loved recipes come from, who invented them and how they were originally cooked? In this book William Sitwell, culinary expert on BBC2's 'A Question of Taste' and editor of Waitrose Kitchen magazine, takes us on a colourful, whirlwind journey as he explores the fascinating history of cuisine. This book is a celebration of the great dishes, techniques and above all brilliant cooks who have, over the centuries, created the culinary landscape we now enjoy. Any lover of fine food who has ever wondered about the origins of the methods and recipes we now take for granted will find A History of Food in 100 Recipes required reading. As well as shining a light on food's glorious past, there are contributions from a glittering array of stars of British cuisine, including Marco Pierre White, Delia Smith, Heston Blumenthal, Nigella Lawson and Jamie Oliver. In an incisive and humorous narrative, Sitwell enters an Egyptian tomb to reveal the earliest recipe for bread and discovers the greatest party planner of the Middle Ages. He uncovers the extraordinary and poetic roots of the roast dinner and tells the heart-rending story of the forgotten genius who invented the pressure cooker. And much, much more.

Informacje o książce

Pełna nazwa History of Food in 100 Recipes
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 352
EAN 9780007411993
ISBN 0007411995
Kod Libristo 04448169
Waga 1066
Wymiary 182 x 242 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo