Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e Paula I. Figoni
Kod Libristo: 04082406
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, listopad 2010
An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe ess... Cały opis
? points 110 b TOP TOP
188.58
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.06
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 146.11
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.71
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.90
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06
Love is a Pink Cake Claire Ptak / Twarda
common.buy 110.06
Mary Berry's Baking Bible Mary Berry / Twarda
common.buy 120.17
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Miękka
common.buy 179.17

An up-to-date, comprehensive guide to understanding and applying food science to the bakeshopThe essence of baking is chemistry, and anyone who wants to be a master pastry chef must understand the principles and science that make baking work.

This book explains the whys and hows of every chemical reaction, essential ingredient, and technique, revealing the complex mysteries of bread loaves, pastries, and everything in between.

Among other additions, How Baking Works, Third Edition includes an all-new chapter on baking for health and wellness, with detailed information on using whole grains, allergy-free baking, and reducing salt, sugar, and fat in a variety of baked goods.

This detailed and informative guide features:

* An introduction to the major ingredient groups, including sweeteners, fats, milk, and leavening agents, and how each affects finished baked goods

* Practical exercises and experiments that vividly illustrate how different ingredients function

* Photographs and illustrations that show the science of baking at work

* End-of-chapter discussion and review questions that reinforce key concepts and test learning

For both practicing and future bakers and pastry chefs, How Baking Works, Third Edition offers an unrivaled hands-on learning experience. 

Informacje o książce

Pełna nazwa How Baking Works - Exploring the Fundamentals of Baking Science, 3e
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2010
Liczba stron 528
EAN 9780470392676
ISBN 0470392673
Kod Libristo 04082406
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc
Waga 1184
Wymiary 215 x 276 x 31
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Mountaineering: The Freedom of the Hills The Mountaineers / Miękka
common.buy 115.87
TOP
Crooked Kingdom Collector's Edition Leigh Bardugo / Twarda
common.buy 82.12
TOP
Milk and Honey Rupi Kaur / Miękka
common.buy 50.17
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 84.12
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 297.85
TOP
Art of Modern Cakes / Twarda
common.buy 141.51
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Miękka
common.buy 110.76
Moon Patagonia (Fifth Edition) Wayne Bernhardson / Miękka
common.buy 82.42
How to Bake Everything Mark Bittman / Twarda
common.buy 148.02
European Cake Cookbook Tatyana Nesteruk / Miękka
common.buy 68.29
Baking School Justin Gellatly / Twarda
common.buy 102.35

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo