Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Hoy harás pan : todos los secretos para elaborar un buen pan

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Miękka
Książka Hoy harás pan : todos los secretos para elaborar un buen pan JORDI MORERA
Kod Libristo: 12981706
Wydawnictwo Now Books, listopad 2015
Levadura, harina y agua: es muy fácil hacer pan en casa.Tanto si quieres elaborar tu primer pan case... Cały opis
? points 48 b
82.67
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Levadura, harina y agua: es muy fácil hacer pan en casa.Tanto si quieres elaborar tu primer pan casero como si quieresperfeccionar las técnicas que ya conoces, este libro te ofrece todo lo que debes saber para convertirte en un panadero experto, unSuperpanadero o, por qué no, un Panadero Jedi.Con recetas variadas e ilustraciones que ejemplifican pasos yresultados, con los trucos y los secretos de un panadero de renombre,un Einstein de los hornos, con todos los detalles sobre el amasado,las harinas más adecuadas, la cocción, las panificadoras...QUE LA FUERZA TE ACOMPA?E, íMANOS A LA MASA!

Informacje o książce

Pełna nazwa Hoy harás pan : todos los secretos para elaborar un buen pan
Autor JORDI MORERA
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2016
Liczba stron 168
EAN 9788416245345
ISBN 8416245347
Kod Libristo 12981706
Wydawnictwo Now Books
Waga 265
Wymiary 140 x 210
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 118.05
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 198.63
TOP
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.33
TOP
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Twarda
common.buy 134.09
Rye Baker Stanley Ginsberg / Twarda
common.buy 123.66
Anatómia ľudského tela 2 Peter Mráz / Twarda
common.buy 304.16
Peter Reinhart's Wholegrain Breads Peter Reinhart / Miękka
common.buy 129.28
100 RECETAS DE PAN DE PUEBLO IBAN YARZA / Twarda
common.buy 107.23
Crust and Crumb Peter Reinhart / Miękka
common.buy 100.91
Sullivan Street Bakery Cookbook Jim Lahey / Twarda
common.buy 132.18
La cuchara de plata / Miękka
common.buy 203.04
Bien Cuit Zachary Golper / Twarda
common.buy 203.44
Wyprzedaż
REVISTA PAN 6 XAVIER BARRIGA / Książka
common.buy 58.92
Flour Lab Adam Leonti / Twarda
common.buy 186.80
Modernist Bread French Edition Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 600.85

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo