Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA

Język HiszpańskiHiszpański
Książka Twarda
Książka INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA INSTITUT PAUL BOCUSE
Kod Libristo: 36914699
Wydawnictwo Larousse, październik 2021
Tercera edición de un libro que se ha convertido en un referente esencial de cualquier biblioteca ga... Cały opis
? points 146 b
247.62
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 4-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 173.52
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Twarda
common.buy 137.62
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 318.12
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 160.25
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 242.53
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 271.55
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 393.82
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.33
TOP
Ojos IWONA CHMIELEWSKA / Miękka
common.buy 72.09
TOP
Professional Cooking Wayne Gisslen / Twarda
common.buy 685.22
Ritz London John Williams / Twarda
common.buy 156.36
Bistro Alain Ducasse / Twarda
common.buy 74.39

Tercera edición de un libro que se ha convertido en un referente esencial de cualquier biblioteca gastronómica. Abra las puertas de su cocina a la escuela de la excelencia culinaria y descubra todos los secretos de la gastronomía francesa siguiendo paso a paso a los chefs del Institut Paul Bocuse. 250 técnicas ilustradas paso a paso para dominar los procesos básicos y el savoir-faire más elaborado de la gastronomía francesa. Con 70 recetas inéditas propuestas por los chefs del Institut, desde las más accesibles hasta las más innovadoras. Más de 1.800 fotografías. Textos detallados para entenderlo todo acerca de la utilización de los productos, los modos de cocción y los principios de conservación... Y, para llegar incluso más lejos, ¡los secretos de los maridajes de platos y vinos y de las artes de la mesa!

Informacje o książce

Pełna nazwa INSTITUT PAUL BOCUSE. LA ESCUELA DE LA EXCELENCIA CULINARIA
Język Hiszpański
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2021
Liczba stron 720
EAN 9788418473067
Kod Libristo 36914699
Wydawnictwo Larousse
Waga 4338
Wymiary 265 x 300
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo