Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

International Dictionary of Food & Nutrition

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka International Dictionary of Food & Nutrition Kenneth N. Anderson
Kod Libristo: 04892170
Wydawnictwo John Wiley & Sons Inc, sierpień 1993
The most comprehensive food and nutrition reference available today. The International Dictionary of... Cały opis
? points 167 b
284.19
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 14-18 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


The Best Of Nickelback. Vol.1, 1 Audio-CD Nickelback / CD Audio
common.buy 54.41
Sex Magazine Asher Penn / Miękka
common.buy 226.57
Barbie XXL - Skipper Mattel / Miękka
common.buy 61.31
The Hentai Prince and the Stony Cat Michiko Itô / Blu-ray
common.buy 192.96
Basic Protocols in Foods and Nutrition Cinthia Baú Betim Cazarin / Twarda
common.buy 1 167.59
Dictionary of Nutrition and Dietetics Karen Eich Drummond / Twarda
common.buy 326.60
Europe, or The Infinite Task Rodolphe Gasche / Miękka
common.buy 141.84
The Fate of King David Tod Linafelt / Miękka
common.buy 274.98
Curriculum and Assessment Policy Henry M. Brickell / Miękka
common.buy 182.55
Servants of the Law Donald R. Burrill / Miękka
common.buy 383.02

The most comprehensive food and nutrition reference available today. The International Dictionary of Food & Nutrition As menus in both homes and restaurants grow more sophisticated, a wider knowledge of foods and their nutritional components grows increasingly important. To meet this need, The International Dictionary of Food & Nutrition presents a bounty of definitions and descriptions of words, phrases, and terms related to foods, their preparation and production, and more. In more than 7,500 standardized entries, The International Dictionary of Food & Nutrition: Covers food ingredients, garnishes, sauces, entrees, and appetizers Describes cooking methods, food preparation, and processing techniques Cross-references words and terms in more than 40 languages Explains the origins and original meanings of both English and foreign words and terms commonly used in the kitchen From bouillabaisse to bain-marie, from timbale to tamari, The International Dictionary of Food & Nutrition is a comprehensive cross section of the world's current literature on foods and cookery, and an invaluable addition to the libraries of foodservice professionals, students of the culinary arts, and professional and amateur chefs everywhere.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo