Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Introduction to Food Chemistry

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Introduction to Food Chemistry Vassilis Kontogiorgos
Kod Libristo: 42081877
Wydawnictwo Springer Nature Switzerland AG, grudzień 2022
The complexity of food chemistry makes it a challenging subject for students studying in a food scie... Cały opis
? points 193 b
329.82
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Inorganic Chemistry CATHERIN HOUSECROFT / Miękka
common.buy 311.98
TOP
Differential Equations and Linear Algebra Gilbert Strang / Twarda
common.buy 254.85
Essentials of Food Science Vickie A. Vaclavik / Miękka
common.buy 302.46
Essentials of Food Chemistry Jianquan Kan / Miękka
common.buy 309.48
Principles of Food Chemistry John M. Deman / Twarda
common.buy 493.88
Food Chemistry / Twarda
common.buy 619.26

The complexity of food chemistry makes it a challenging subject for students studying in a food science course. Although there are excellent food chemistry books available in the market they have two major flaws: they are either encyclopedic or they are not pitched correctly to undergraduate food science students. The first problem creates difficulties for students to identify what is important and how much they need to know. The second problem arises when the book is written by authors that are not food scientists (e.g., chemists), they are not academics that are engaged with teaching or they are not sufficiently qualified to teach. In this case, it is difficult to find links between the chemistry of foods and its relevance to applications or, quite frequently, future employment prospects of the student. Introduction to Food Chemistry bridges this gap in the relevant literature, as it employs the latest pedagogical theories in textbook writing to present the subject to students with broad range of cognitive skills. This book presents specific learning objectives for each chapter and is self-contained so students will not need to search for essential information outside the textbook. To support learning, the book has:

Informacje o książce

Pełna nazwa Introduction to Food Chemistry
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2022
Liczba stron 205
EAN 9783030856441
Kod Libristo 42081877
Waga 338
Wymiary 155 x 235 x 12
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo