Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Investigation of the Quality of Some Edible Oils and Fat in Bangladesh

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Investigation of the Quality of Some Edible Oils and Fat in Bangladesh Kamal Ray
Kod Libristo: 07063673
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, listopad 2011
Oil is a primary metabolite and one of the three macronutrients, along with protein and carbohydrate... Cały opis
? points 130 b
222.27
Na zamówienie Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Relationship Msarketing Regis McKenna / Miękka
common.buy 78.12
Routes to Slavery David Eltis / Miękka
common.buy 465.35
Doing Business In Latin America Mauricio Garita / Twarda
common.buy 952.21
Archaeology, Ritual, Religion Timothy Insoll / Miękka
common.buy 243.27
Housing Women Rose Gilroy / Miękka
common.buy 191.25
Uncle Nacho's Hat Harriet Rohmer / Miękka
common.buy 45.31

Oil is a primary metabolite and one of the three macronutrients, along with protein and carbohydrates that provide energy for our body. Oil is essential to our health because it supports a number of our body's functions. The determination of fatty acids composition was of great importance in establishing the oil quality. The qualitative and quantitative determinations of the constituents were done by gas chromatography coupled with FID detector. A total of 50 cooking oil samples of five local brands were collected from different market of Dhaka city and analyzed for relative percentage of fatty acids composition. The mean value of the relative percentage of fatty acids composition in different branded cooking oil sample were found in a range caprice (0.86-2.29%), lauric(7.01%), myristic(1.04%), palmotelic(3.19%), palmitic(32.92-76.64%), linoleic(1.55-49.82%), oleic(0.86-2.29%), stearic(2.39-8.93%), arachidic(1.20-12.14%), bhenic(0.86-2.29%) and lignoceric acid(0.86-2.29%).

Informacje o książce

Pełna nazwa Investigation of the Quality of Some Edible Oils and Fat in Bangladesh
Autor Kamal Ray
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2012
Liczba stron 76
EAN 9783659250873
Kod Libristo 07063673
Waga 130
Wymiary 150 x 220 x 5
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo