Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Italian Baker, Revised

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Italian Baker, Revised Carol Field
Kod Libristo: 04415665
Wydawnictwo Random House USA Inc, listopad 2011
This groundbreaking classic--now thoroughly updated for today's modern kitchen--introduces the artis... Cały opis
? points 74 b TOP TOP
125.58
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Twarda
common.buy 130.89
The Bread Baker's Apprentice Peter Reinhart / Twarda
common.buy 125.58
Elements of Pizza Ken Forkish / Twarda
common.buy 97.94
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 109.26
The Joy of Pizza Katie Parla / Twarda
common.buy 113.46
Poctivý domácí chléb Emmanuel Hadjiandreou / Twarda
common.buy 60.88
Zapowiedź
Terapie těstem Michaela Rau / Twarda
common.buy 89.93
Peter Reinhart's Artisan Breads Every Day Peter Reinhart / Twarda
common.buy 97.94

This groundbreaking classic--now thoroughly updated for today's modern kitchen--introduces the artisanal doughs and techniques used by generations of Italian village bakers. Carol Field spent two years traversing Italy to capture the regional specialties and then adapting them through rigorous testing in her own kitchen. When first published in 1985, Field's impeccably written, authentic recipes were a revelation to Americans used to only stereotypical Italian fare. This latest edition, updated for the new generation of home bakers, has added four-color photography plus new ingredients and equipment sections, source guides, weights and measurements, and instructions for the natural yeast method. One of the most revered baking books of all time, this landmark work will continue to be a must for every serious baker.

Informacje o książce

Pełna nazwa Italian Baker, Revised
Autor Carol Field
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2011
Liczba stron 432
EAN 9781607741060
ISBN 1607741067
Kod Libristo 04415665
Wydawnictwo Random House USA Inc
Waga 1446
Wymiary 243 x 193 x 35
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Perfect Loaf / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 95.44
TOP
Blood Meridian Cormac McCarthy / Miękka
common.buy 60.08
TOP
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Twarda
common.buy 109.26
TOP
Lune / Twarda
common.buy 130.89
TOP
Bistronomy Jane Sigal / Twarda
common.buy 135.90
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
Alice in Chains: The Untold Story David De Sola / Miękka
common.buy 65.19
TOP
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 144.21
TOP
Panetteria: Gennaro's Italian Bakery Gennaro Contaldo / Twarda
common.buy 97.94
Joy of Gluten-Free, Sugar-Free Baking Peter Reinhart / Twarda
common.buy 97.94
Bread Book Jennifer Latham / Twarda
common.buy 128.89
Artisan Bread in Five Minutes a Day Hertzberg / Twarda
common.buy 116.07
Atelier Crenn: Metamorphosis of Taste Dominique Crenn / Twarda
common.buy 195.79
Great British Bake Off: Love to Bake PAUL HOLLYWOOD / Twarda
common.buy 101.85

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo