Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Jacques Pepin New Complete Techniques

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin
Kod Libristo: 01219121
Wydawnictwo Black Dog & Leventhal Publishers Inc, listopad 2012
This comprehensive, authoritative presentation includes more than 500 techniques and 160 recipes, de... Cały opis
? points 85 b
144.51
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 132.39
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.20
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.89
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.20
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
French Country Cooking Mimi Thorisson / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.89
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92

This comprehensive, authoritative presentation includes more than 500 techniques and 160 recipes, demonstrated by master chef Jacques Pepin in thousands of step-by-step photographs.; A comprehensive culinary course on every aspect of classic cooking, from the basics (how to sharpen a knife or peel an onion), to the practical (how to properly bone a chicken), to the whimsical (how to make decorative swans and flower out of fruits and vegetables), to the complex (how to lard a pheasant pate and encase it in a decorative crust of breading, or how to break a saddle of lamb).; Pepin's time-tested recipes show budding chefs, from the greenest home cook to the most seasoned professional, how to put techniques into practice.; This completely revised and updated edition is also completely redesigned, with hundreds of full-colour photographs making it even easier to follow the step-by-step techniques.

Informacje o książce

Pełna nazwa Jacques Pepin New Complete Techniques
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 736
EAN 9781579129118
ISBN 1579129110
Kod Libristo 01219121
Waga 2510
Wymiary 212 x 239 x 53
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Complete Book of Essential Oils and Aromatherapy Valerie Ann Worwood / Miękka
common.buy 109.56
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.40
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.35
TOP
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Twarda
common.buy 125.58
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 115.57
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.90
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06
Ruffage Abra Berens / Twarda
common.buy 109.26
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 79.21
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.97
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 97.94
Minimalist Baker's Everyday Cooking Dana Shultz / Twarda
common.buy 116.57
Elizabeth David on Vegetables Elizabeth David / Twarda
common.buy 113.46

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo