Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Jewish American Food Culture

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Jewish American Food Culture Jonathan Deutsch
Kod Libristo: 04922837
Wydawnictwo University of Nebraska Press, październik 2009
Many Jewish foods are beloved in American culture. Everyone eats bagels, and the delicatessen is a u... Cały opis
? points 53 b
89.79
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Water Bears Susan Gates / Miękka
common.buy 34.87
Overcoming Obstacles in CBT Brian Fitzmaurice / Twarda
common.buy 502.50
Stranded in the Present Peter Fritzsche / Miękka
common.buy 144.61
Iran and the Arab World Hooshang Amirahmadi / Twarda
common.buy 518.74
"Midsummer Night's Dream" Judith M. Kennedy / Twarda
common.buy 1 347.37
Later Anglo-Saxon Settlement at Bishopstone Thomas Gabor / Miękka
common.buy 222.88
Islam, Communism and Modernity Lenka Nahodilova / Twarda
common.buy 411.90
South-South Trade and Development Steen Folke / Twarda
common.buy 797.76
Future of Catholicism Michael Coren / Miękka
common.buy 79.07
A to Z of the Nixon-Ford Era Mitchell K. Hall / Miękka
common.buy 306.77
Zapowiedź
Delivery Of Protein And Peptide Drugs In Cancer Torchilin Vladimir P / Twarda
common.buy 905.20
Escaping North Korea Mike Kim / Twarda
common.buy 99.01
Beyond Separateness Richard Schmitt / Miękka
common.buy 253.25

Many Jewish foods are beloved in American culture. Everyone eats bagels, and the delicatessen is a ubiquitous institution from Manhattan to Los Angeles. "Jewish American Food Culture" offers readers an in-depth look at both well-known and unfamiliar Jewish dishes and the practices and culture of a diverse group of Americans. This is the source to consult about what 'parve' on packaging means, the symbolism of particular foods essential to holiday celebrations, what keeping kosher entails, how meals and food rituals are approached differently depending on ways of practicing Judaism and the land of one's ancestors, and much more. Jonathan Deutsch and Rachel D. Saks first provide a historical overview of the culture and symbolism of Jewish cuisine before explaining the main foods and ingredients of Jewish American food. Chapters on cooking practices, holiday celebrations, eating out, and diet and health complete the overview. Twenty-three recipes, a chronology, a glossary, a resource guide, and a selected bibliography make this an essential one-stop resource for every library.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo