Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

La Cuisine Creole (Trade)

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka La Cuisine Creole (Trade) Lafcadio Hearn
Kod Libristo: 12092897
Wydawnictwo Applewood Books, lipiec 2011
Lafcadio Hearn's La Cuisine Creole is the first Creole cookbook, one of the great rare classics of t... Cały opis
? points 49 b
84.02
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Ainsley's Caribbean Kitchen Ainsley Harriott / Twarda
common.buy 119.55
100 Greatest Dishes of Louisiana Cookery Jr. Roy F. Guste / Miękka
common.buy 92.30
Blood Hollow William Kent Krueger / Miękka
common.buy 67.65
Baseball in Greenville and Spartanburg Bob Nestor / Miękka
common.buy 91.80
where i am Jesse Warner / Miękka
common.buy 57.27
Gear Up, Wild Nature, Grade 2, Single Copy McGraw-Hill Education / Miękka
common.buy 110.86
Florida Lighthouses John Hairr / Miękka
common.buy 91.80
Memory at Work in the Classroom Francis Bailey / Miękka
common.buy 99.29
LIVING THE PSALMS Charles R. Swindoll / Miękka
common.buy 110.66
Chicago's Loop Janice Knox / Miękka
common.buy 91.80
Get a Clue Jill Shalvis / Miękka
common.buy 70.95
Goûts d'Antilles Jerome Bertin / Twarda
common.buy 165.15

Lafcadio Hearn's La Cuisine Creole is the first Creole cookbook, one of the great rare classics of the culture. Among its recipes, collected "from leading chefs and noted Creole housewives," are gumbos with oysters, okra, and shrimp; "grenouilles frites" or fried frogs; plum, sweet potato, and gingerbread pudding; and a number of beverages, several of which use absinthe as the main ingredient. Lafcadio Hearn spent close to a dozen years in New Orleans, starting in 1877. During that time, his writings significantly shaped the impressions, myths, and symbols of the Crescent City, many of which live on to this day.  Although Hearn was born in Greece in 1850, he chronicled Creole culture and the natural and domestic worlds of New Orleans-most notably its language and cuisine-as if he were born and raised there. Later in life, he became a citizen of Japan and is considered by the Japanese to be one of the greatest Japanese writers of his time.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo