Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Labeling Genetically Modified Food

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Labeling Genetically Modified Food Paul Weirich
Kod Libristo: 04517711
Wydawnictwo Oxford University Press Inc, kwiecień 2008
Food products with genetically modified (GM) ingredients are common, yet many consumers are unaware... Cały opis
? points 395 b
674.49
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-12 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


28 Tage zum Bikini-Body Kayla Itsines / Miękka
common.buy 91.19
Japanese Admirals 1926-1945 Richard Fuller / Twarda
common.buy 269.89
Macmillan English Quest Level 6 Teacher's Book Pack Corbett J.; O'Farrell R. / Miękka
common.buy 136.59
Extraordinary Circumstances Brian K. Burton / Miękka
common.buy 149.82
Les chevaux sauvages de l'île de Sable Roberto Dutesco / Twarda
common.buy 641.71
Preaching the Parables Craig L. Blomberg / Miękka
common.buy 118.85
Power Lines Aimee Carrillo Rowe / Twarda
common.buy 521.25
Level III: Teacher's Guide HM Group / Miękka
common.buy 118.15

Food products with genetically modified (GM) ingredients are common, yet many consumers are unaware of this. When polled, consumers say that they want to know whether their food contains GM ingredients, just as many want to know whether their food is natural or organic. Informing consumers is a major motivation for labeling. But labeling need not be mandatory. Consumers who want GM-free products will pay a premium to support voluntary labeling. Why do consumers want to know about GM ingredients? GM foods are tested to ensure safety and have been on the market for more than a decade. Still, many consumers, including some with food allergies, want to be cautious. Also, GM crops may affect neighboring plants through pollen drift. Despite tests for environmental impact, some consumers may worry that GM crops will adversely effect the environment. The study of risk and its management raises questions not settled by the life sciences alone. This book surveys various labeling policies and the cases for them. It is the first comprehensive, interdisciplinary treatment of the debate about labeling genetically modified food. The contributors include philosophers, bioethicists, food and agricultural scientists, attorneys/legal scholars, and economists.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo