Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

New Larousse Gastronomique

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka New Larousse Gastronomique Hamlyn
Kod Libristo: 04110078
Wydawnictwo Octopus Publishing Group, październik 2009
The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and... Cały opis
? points 187 b TOP TOP
321.40
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 169.46
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 274.35
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 156.56
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 377.72
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 131.68
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 207.75
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 139.03
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 186.99
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 132.69
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 238.78
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 238.78
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 216.21
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 126.04

The definitive culinary encyclopedia, updated and containing over 900 new photos, both in colour and b/w, and 85 biographies of chefs added.

Originally published in 1938, this is still a source of information for cooks and chefs, with people such as Heston Blumenthal, Gordon Ramsay, Ken Hom and Michel Roux citing it for praise. Since 2004, the volume of cookery books sold has almost doubled.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 229.41
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 139.03
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 139.23
TOP
How To Cook Everything The Basics Mark Bittman / Twarda
common.buy 126.34
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 145.38
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 116.26
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 397.27
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.35
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Twarda
common.buy 383.26
Bouchon Bakery T. Keller / Twarda
common.buy 186.99
Oh She Glows Angela Liddon / Miękka
common.buy 71.63
Big Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Twarda
common.buy 918.58
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 185.08
Culinary Artistry A Dorenburg / Miękka
common.buy 98.53

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo