Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Larousse Gastronomique

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Larousse Gastronomique Librairie Larousse
Kod Libristo: 10977484
Wydawnictwo Clarkson Potter, październik 2009
Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and re... Cały opis
? points 223 b
380.97
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 272.71
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Twarda
common.buy 85.62
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Twarda
common.buy 228.04
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.87
TOP
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Twarda
common.buy 110.46
TOP
French Country Cooking Mimi Thorisson / Twarda
common.buy 125.58
Thai Food David Thompson / Twarda
common.buy 161.14
Alinea Grant Achatz / Twarda
common.buy 261.09
Ice Cream H. Douglas Goff / Miękka
common.buy 451.08
Silo Mr. Douglas McMaster / Twarda
common.buy 101.85

Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and recipes to equipment, food histories, and culinary biographies, "Larousse Gastronomique" has been thoroughly updated to include the latest culinary advancements.

Informacje o książce

Pełna nazwa Larousse Gastronomique
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2009
Liczba stron 1205
EAN 9780307464910
ISBN 0307464911
Kod Libristo 10977484
Wydawnictwo Clarkson Potter
Waga 3243
Wymiary 235 x 267 x 57
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Twarda
common.buy 146.11
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Twarda
common.buy 157.03
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.63
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Twarda
common.buy 82.12
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 206.51
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.48
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
TOP
The Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 160.13
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 115.57
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 144.51
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.06
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Twarda
common.buy 2 336.37

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo