Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Little Tarts

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Little Tarts Meike Schaling
Kod Libristo: 25624822
Wydawnictwo Harper Collins Publishers, kwiecień 2021
The book for bakers everywhere, from beginners to experts. Discovering the joy of homemade tarts ha... Cały opis
? points 54 b TOP TOP
92.63
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 174.06
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 195.79
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Miękka
common.buy 84.12
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
Flowers Cedric Grolet / Twarda
common.buy 190.98
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 161.14
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 164.14
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Modern Sugar Flowers Volume 2 Jacqueline Butler / Twarda
common.buy 92.63
Party-Perfect Bites Milli Taylor / Twarda
common.buy 84.32
Wafer Paper Cakes Stevi Auble / Miękka
common.buy 74.60
GUCCI: The Making Of Stefano Tonchi / Twarda
common.buy 306.36
Little Book of Gucci KAREN HOMER / Twarda
common.buy 58.58
Tarts Frederic Anton / Twarda
common.buy 60.78
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Twarda
common.buy 92.63
Pastry Love Joanne Chang / Twarda
common.buy 125.58

The book for bakers everywhere, from beginners to experts.

Discovering the joy of homemade tarts has never been easier. In this book, celebrated European pastry chef Meike Schaling equips even the most rudimentary of bakers with the skills to create beautiful tarts in an endless variety of colors and flavors, all with just one core recipe. Chapters include how to make the perfect dough and exploring the best fillings for tarts. Learn how to create the perfect creamy layer and delicious toppings. From apples and pears to pineapple and rhubarb, the book teaches the reader how to make fruit the perfect texture and sweetness for their creations. It also includes fifteen different types of ganache, as well as other chocolate fillings and toppings to help create the ultimate chocolate sensations.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Uzumaki (3-in-1 Deluxe Edition) Junji Ito / Twarda
common.buy 117.07
TOP
Live Beautiful Athena Calderone / Twarda
common.buy 148.02
TOP Wyprzedaż
Laduree Macarons Vincent Lemains / Twarda
common.buy 134.00
TOP
Baking and Pastry - - Mastering the Art and Craft, 3e Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 297.85
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Twarda
common.buy 179.67
TOP
Virgil Abloh: Figures of Speech Abloh Virgil / Twarda
common.buy 259.09
Paddington Michael Bond / Miękka
common.buy 35.14
Natural History of Fairies Emily Hawkins / Twarda
common.buy 92.63
BraveTart Stella Parks / Twarda
common.buy 116.07
Patisserie at Home Melanie Dupuis / Twarda
common.buy 163.84
The Dessert Game Reynold Poernomo / Miękka
common.buy 88.22
Patisserie Melanie DuPuis / Twarda
common.buy 183.97
Zapowiedź
Patisserie William Curley / Twarda
common.buy 206.71

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo