Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Low-Calorie Foods and Food Ingredients

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Low-Calorie Foods and Food Ingredients R. Khan
Kod Libristo: 01391859
Wydawnictwo Springer, Berlin, listopad 1992
amounts can produce a deleterious effect on animals. In an attempt to quantify this potential for to... Cały opis
? points 304 b
516.53
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Zapowiedź
Karta In der Stadt / Książka
common.buy 6.08
Death Camps of Croatia Raphael Israeli / Twarda
common.buy 855.44
Geodetic and Geophysical Observations in Antarctica Alessandro Capra / Twarda
common.buy 1 025.79

amounts can produce a deleterious effect on animals. In an attempt to quantify this potential for toxicity and to give sufficient margin for safety, JECFA has introduced an acceptable daily intake (ADI) level for food additives. For example, the ADI values granted for saccharin, aspartame, cyclamate, acesulfame-K and sucralose are 2. 5, 40, 11,9 and 1 3. 5 mg kg- body weight per day, respectively. Chapter 2 on regulatory aspects of low-calorie food elaborates these points. The additives that are to be consumed in large amounts, such as a fat replacement product like 'Olestra' or a new bulking material like 'polydextrose', present a more complex problem as far as the evaluation of their toxicity is concerned. Normal safety testing of an additive, such as a high-intensity sweetener, requires that the test animals are fed with a sufficiently high dosage in order to produce an effect and then on that basis an ADI value is calculated. In cases like 'Olestra' and 'polydex trose', which are not normally present in diet or metabolised to dietary constituents, such an approach will obviously not be applicable, or of any use, in calculating an ADI value. Due to these factors the regulatory authorities have not yet been able to produce any guidelines for toxicity trials for additives that are to be taken in food in large quantities.

Informacje o książce

Pełna nazwa Low-Calorie Foods and Food Ingredients
Autor R. Khan
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 1993
Liczba stron 183
EAN 9780751400045
ISBN 0751400041
Kod Libristo 01391859
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 467
Wymiary 155 x 235 x 19
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo