Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

Low-Calorie Foods and Food Ingredients

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Low-Calorie Foods and Food Ingredients R. Khan
Kod Libristo: 06796600
Wydawnictwo Springer, Berlin, marzec 2013
amounts can produce a deleterious effect on animals. In an attempt to quantify this potential for to... Cały opis
? points 304 b
516.53
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Faith Hope & Charity Inc Warren Publishing / Miękka
common.buy 77.93
Vampires and Light Jody Jensen Shaffer / Miękka
common.buy 34.82
Communist Movement in the Arab World Tareq Y. Ismael / Twarda
common.buy 855.64
Optical Aurora A. Omholt / Miękka
common.buy 261.85
Disney Movie Hits (Cello) Hal Leonard Corp / Miękka
common.buy 57.27

amounts can produce a deleterious effect on animals. In an attempt to quantify this potential for toxicity and to give sufficient margin for safety, JECFA has introduced an acceptable daily intake (ADI) level for food additives. For example, the ADI values granted for saccharin, aspartame, cyclamate, acesulfame-K and sucralose are 2. 5, 40, 11,9 and 1 3. 5 mg kg- body weight per day, respectively. Chapter 2 on regulatory aspects of low-calorie food elaborates these points. The additives that are to be consumed in large amounts, such as a fat replacement product like 'Olestra' or a new bulking material like 'polydextrose', present a more complex problem as far as the evaluation of their toxicity is concerned. Normal safety testing of an additive, such as a high-intensity sweetener, requires that the test animals are fed with a sufficiently high dosage in order to produce an effect and then on that basis an ADI value is calculated. In cases like 'Olestra' and 'polydex trose', which are not normally present in diet or metabolised to dietary constituents, such an approach will obviously not be applicable, or of any use, in calculating an ADI value. Due to these factors the regulatory authorities have not yet been able to produce any guidelines for toxicity trials for additives that are to be taken in food in large quantities.

Informacje o książce

Pełna nazwa Low-Calorie Foods and Food Ingredients
Autor R. Khan
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 183
EAN 9781461363620
ISBN 1461363624
Kod Libristo 06796600
Wydawnictwo Springer, Berlin
Waga 320
Wymiary 155 x 235 x 10
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo