Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Make Sushi at Home: Delicious and Easy Recipes for All Occasions

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Make Sushi at Home: Delicious and Easy Recipes for All Occasions Hatsue Shigenobu
Kod Libristo: 15986840
Wydawnictwo Nippan IPS, listopad 2017
The idea of making sushi at home can be very intimidating. Knowing how to make the rice, to rolling... Cały opis
? points 40 b
67.18
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-13 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 161.17
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 197.92
TOP
Mastering Bread Marc Vetri / Twarda
common.buy 104.13
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 93.88
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 158.51
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Twarda
common.buy 233.49
TOP
Silver Spoon Classic Phaidon / Twarda
common.buy 192.21
Chocolate Ferrandi Paris / Twarda
common.buy 107.48
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Twarda
common.buy 117.82
Naples and the Amalfi Coast The Silver Spoon Kitchen / Twarda
common.buy 129.74
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Twarda
common.buy 84.23
Zapowiedź
Missoni Family Cookbook Francesco Maccapani Missoni / Twarda
common.buy 288.46
Zapowiedź
Pasta Antonio Carluccio / Twarda
common.buy 68.86
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 113.69
Zapowiedź
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Twarda
common.buy 68.86

The idea of making sushi at home can be very intimidating. Knowing how to make the rice, to rolling it properly and even eating it correctly can send anyone out the door and straight to the nearest Japanese restaurant--but there's no need With Making S

Informacje o książce

Pełna nazwa Make Sushi at Home: Delicious and Easy Recipes for All Occasions
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2017
Liczba stron 128
EAN 9784865051018
ISBN 4865051015
Kod Libristo 15986840
Wydawnictwo Nippan IPS
Waga 626
Wymiary 243 x 190 x 16
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 268.27
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 150.14
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 187.87
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 369.35
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Twarda
common.buy 93.88
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Twarda
common.buy 113.49
TOP
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 264.13
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 113.69
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Miękka
common.buy 59.79
NoMad Cookbook Daniel Humm / Twarda
common.buy 395.26
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Twarda
common.buy 113.49
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 180.98
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Twarda
common.buy 142.16
Sushi Made Simple Atsuko Ikeda / Twarda
common.buy 73.39

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo