Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods Shoichiro Nakamura
Kod Libristo: 21091843
Wydawnictwo Createspace Independent Publishing Platform, październik 2018
Rice koji is steamed rice in which a filamentous koji mold is grown. The theoretical name of the mol... Cały opis
? points 38 b
64.29
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
The Book of Miso: Savory Fermented Soy Seasoning William Shurtleff / Miękka
common.buy 83.42
TOP
Koji Alchemy Rich Shih / Twarda
common.buy 115.87
TOP
Arabesque Table Reem Kassis / Twarda
common.buy 126.28
Matty Matheson: A Cookbook Matty Matheson / Twarda
common.buy 125.78
Artisanal Vinegar Maker's Handbook Bettina Malle / Twarda
common.buy 150.52
Orgánové hodiny v čínské medicíně Kim da Silva / Twarda
common.buy 43.36
The Book of Tempeh: Professional Edition William Shurtleff / Miękka
common.buy 83.42
Book of Tofu William Shurtleff / Miękka
common.buy 40.95
F*ck, That's Delicious Action Bronson / Twarda
common.buy 97.64
Zapowiedź
Very Serious Cookbook: Contra Wildair Jeremiah Stone / Twarda
common.buy 163.64

Rice koji is steamed rice in which a filamentous koji mold is grown. The theoretical name of the mold is Aspergillus Oryzae. The spores of the mold is called koji-kin or koji-spore. Koji has several magical enzymes. Koji is important not only in making sak

Informacje o książce

Pełna nazwa Making Koji by Fermentation with Aspergillus Oryzae and Applications: Simplest but Most Advanced Methods
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2018
Liczba stron 98
EAN 9781729603505
Kod Libristo 21091843
Waga 140
Wymiary 152 x 229 x 5
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Gravity Falls Journal 3 Rob Ronzetti / Twarda
common.buy 65.19
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.45
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 125.58
TOP
The Ballad of Songbirds and Snakes Suzanne Collins / Miękka
common.buy 38.25
TOP
Classroom of the Elite (Light Novel) Vol. 1 Syougo Kinugasa / Miękka
common.buy 47.56
TOP
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Twarda
common.buy 131.79
TOP
Flower Fairies One Hundred Postcards Cicely Mary Barker / Miękka
common.buy 60.88
TOP
Kawaii Crochet Melissa Bradley / Miękka
common.buy 74.60
TOP
Setting the Table Danny Meyer / Miękka
common.buy 64.99
Art of Making Fermented Sausages Stanley Marianski / Miękka
common.buy 68.29

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo