Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Malting and Brewing Science

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Malting and Brewing Science J. S. Hough
Kod Libristo: 05181570
Wydawnictwo Springer-Verlag New York Inc., marzec 2013
Some ten years. have passed since the publication of the first edition of Malting and Brewing Scienc... Cały opis
? points 467 b
796.80
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
For The Love of Hops Stan Hieronymus / Miękka
common.buy 69.76
TOP
Secret Garden Frances Hodgson Burnett / Twarda
common.buy 92.99
TOP
The Brewmaster's Table Garrett Oliver / Miękka
common.buy 69.46
Your Journey to Success Kenny Weiss / Miękka
common.buy 83.38
Malt John Mallett / Miękka
common.buy 69.76
Designing Great Beers Ray Daniels / Miękka
common.buy 87.98
Brewing Classic Styles Jamil Zainasheff / Miękka
common.buy 69.76
Brewing Ian Hornsey / Miękka
common.buy 168.16
Brewing Science: A Multidisciplinary Approach Michael Mosher / Miękka
common.buy 378.68
Malts and Malting D.E. Briggs / Twarda
common.buy 1 400.52
Brewing D. E. Briggs / Twarda
common.buy 1 585.41
Zapowiedź
Brewing Microbiology Annie Hill / Twarda
common.buy 1 249.57
Handbook of Brewing / Twarda
common.buy 1 780.31
Brewing Made Easy Joe Fisher / Miękka
common.buy 47.94

Some ten years. have passed since the publication of the first edition of Malting and Brewing Science, a period of many changes. As before, this edition is an aid to teaching, particularly the MSc course in Brewing Science at Birmingham University, but it is also aimed at the requirements of other students of the science of malting and brewing throughout the world. In general, technological aspects are covered more fully in this new edition, although not malting and brewing practices that are exclusive to Britain. Nevertheless, the amount of technological information available is too great to be comprehensively covered iln one book. Scientific principles and infor mation receive more attention, but for details of analytical procedures reference should be made to the most recently published material of the Ameri can Society of Brewing Chemists, the European Brewery Convention and the Institute of Brewing. The new edition appears as two volumes because a single one would be inconveniently bulky. The first volume outlines the entire process and leads from barley, malting and water to the production of sweet wort. In the second volume there are chapters on hops and hop products, production of hopped wort, fermentation,yeast biology and all aspects of beer qualities and treatment. Decisions about the units of measurement proved difficult; metric units commonly used in the Industry are given and in parentheses are equivalents in degrees Fahrenheit, Imperial measures and UK barrels. Considerable information on equivalents is given in a special section in each volume.

Informacje o książce

Pełna nazwa Malting and Brewing Science
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 528
EAN 9781461357278
ISBN 1461357276
Kod Libristo 05181570
Waga 816
Wymiary 234 x 158 x 36
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo