Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Malting Properties of Sorghum

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Malting Properties of Sorghum Christian Abuajah
Kod Libristo: 02202015
Wydawnictwo LAP Lambert Academic Publishing, październik 2013
Malting Properties of Sorghum: Kilning Temperatures, Heat and Resultant Effects is a research work o... Cały opis
? points 90 b
153.27
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 9-11 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Wilhelmine von Bayreuth Uwe A. Oster / Miękka
common.buy 59.13
Radetzkymarsch Joseph Roth / Miękka
common.buy 70.50
Törtel, Zwei Abenteuer aus Müggeldorf Wieland Freund / Miękka
common.buy 46.56
Essential VCE Business Management Units 1 and 2 with CD-Rom Gillian SomersJulie CainMegan Jeffery / Miękka
common.buy 108.39
Die Familie der Mormyren Johann Marcusen / Miękka
common.buy 130.63
Atmosphare im Spielfilm Zorica Vilotic / Miękka
common.buy 136.62
Book of Myths Jeanie Lang / Miękka
common.buy 154.97
Das, was zahlt Thea Lindner / Miękka
common.buy 111.49
Statistical Methods in Video Processing Dorin Comaniciu / Miękka
common.buy 261.68

Malting Properties of Sorghum: Kilning Temperatures, Heat and Resultant Effects is a research work on the suitability of sorghum, variety ML4, for malting and brewing purposes based on its malting properties. In addition, it assessed the resultant effects of heat generated at different kilning (drying) temperature regimes on the malting characteristics of the sorghum variety studied. Malting and brewing research work on sorghum (a local cereal grain) as a possible substitute for barley was brought to the fore in the late 1980s as a result of economic downturn which prompted the ban on the importation of barley-malt in Nigeria. Thus, the policy of "backward integration" and "local content" was born. As a result, every research effort in this direction was geared towards improving the application of different sorghum varieties in both the malting and brewing processes in Nigeria.

Informacje o książce

Pełna nazwa Malting Properties of Sorghum
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2013
Liczba stron 84
EAN 9783659468636
Kod Libristo 02202015
Waga 143
Wymiary 150 x 220 x 5
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo