Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Manresa

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Manresa David Kinch
Kod Libristo: 02247371
Wydawnictwo Random House USA Inc, październik 2013
The long-awaited cookbook by one of the San Francisco Bay Area's star chefs, David Kinch, who has re... Cały opis
? points 94 b
160.13
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Aska Fredrik Berselius / Twarda
common.buy 203.60
Ekstedt Niklas Ekstedt / Twarda
common.buy 125.58

The long-awaited cookbook by one of the San Francisco Bay Area's star chefs, David Kinch, who has revolutionized restaurant culture with his take on the farm-to-table ethic and focus on the terroir of the Northern California coast. Since opening Manresa in Los Gatos in 2002, Kinch has done more to create a sense of place through his food—specifically where the Santa Cruz Mountains meet the sea—than any other chef on the West Coast. The restaurant’s thought-provoking dishes and unconventional pairings draw on techniques both traditional and modern that combine with the heart of the Manresa experience: fruits and vegetables. Through a pioneering collaboration between farm and restaurant, nearby Love Apple Farms supplies nearly all of the restaurant’s exquisite produce. Manresa is an ode to the mountains, fields, and sea; it shares the philosophies and passions of a brilliant chef whose restaurant draws its inspiration globally, while always keeping a profound connection to the people, producers, and bounty of the land that surrounds it.

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Twarda
common.buy 125.58
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Twarda
common.buy 110.46
TOP
Frozen Desserts The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 206.51
TOP
Finding Fire HASTIE LENNOX / Twarda
common.buy 120.17
TOP
Sauces James Peterson / Twarda
common.buy 211.61
TOP
86 - EIGHTY-SIX, Vol. 2 Asato Asato / Miękka
common.buy 46.26
TOP
Scythe Neal Shusterman / Miękka
common.buy 38.25
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.47
TOP
Kaguya-sama: Love Is War, Vol. 2 Aka Akasaka / Miękka
common.buy 34.94
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.35
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.92
Elements of Pizza Ken Forkish / Twarda
common.buy 97.94
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.28

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo