Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan
Kod Libristo: 01401995
Wydawnictwo John Wiley and Sons Ltd, luty 2013
Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the l... Cały opis
? points 585 b
1 003.06
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 10-14 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Bungo Stray Dogs, Vol. 4 Kafka Asagiri / Miękka
common.buy 47.95
How to Make Frozen Yogurt Nicole Weston / Miękka
common.buy 35.99
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Miękka
common.buy 179.87
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Twarda
common.buy 556.02
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Miękka
common.buy 533.70
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Twarda
common.buy 1 171.48
Monetary Policy Peter Bofinger / Twarda
common.buy 1 313.25
Sacred Legacies Denise Linn / Miękka
common.buy 74.70
Selected Correspondence, 1924-1949 (CW29) Eric Voegelin / Twarda
common.buy 423.70
Dairy Ingredients for Food Processing Ramesh C. Chandan / Twarda
common.buy 1 277.25

Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to writeManufacturing Yogurt and Fermented Milks, 2nd Edition. This one-of-a-kind resource gives a complete description of the manufacturing stages of yogurt and fermented milks from the receipt of raw materials to the packaging of the products.§Information is conveniently grouped under four categories:§Basic background--History and consumption trends, milk composition characteristics, dairy processing principles, regulatory requirements, laboratory analysis, starter cultures, packaging, and more§Yogurt manufacture--Fruit preparations and flavoring materials, ingredients, processing principles, manufacture of various yogurt types, plant cleaning and sanitizing, quality assurance, and sensory analysis§Manufacture of fermented milks--Procedure, packaging and other details for more than ten different types of products§Health benefits--Functional foods, probiotics, disease prevention, and the health attributes of yogurt and fermented milks§All manufacturing processes are supported by sound scientific, technological, and engineering principles.

Informacje o książce

Pełna nazwa Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2013
Liczba stron 496
EAN 9781119967088
ISBN 1119967082
Kod Libristo 01401995
Waga 1092
Wymiary 244 x 179 x 28
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo