Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 Poczta Polska 18.99 ORLEN Paczka 10.99

MasterChef Green

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka MasterChef Green Adam O'Shepherd
Kod Libristo: 33078711
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing, maj 2021
? points 70 b
119.55
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 3-5 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Twarda
common.buy 160.36
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Twarda
common.buy 173.84
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Twarda
common.buy 271.73
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Twarda
common.buy 108.97
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 207.66
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Twarda
common.buy 152.08
TOP
Nobu: The Cookbook Nobuyuki Matsuhisa / Twarda
common.buy 127.03
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 394.08
TOP
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Twarda
common.buy 252.37
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Miękka
common.buy 60.57
NoMad Cookbook Daniel Humm / Twarda
common.buy 390.29
Chocolate Ferrandi Paris / Twarda
common.buy 108.87
Silver Spoon Classic Phaidon / Twarda
common.buy 207.47
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Twarda
common.buy 90.80
Missoni Family Cookbook Francesco Maccapani Missoni / Twarda
common.buy 304.77

Informacje o książce

Pełna nazwa MasterChef Green
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2021
Liczba stron 240
EAN 9781472978325
ISBN 1472978323
Kod Libristo 33078711
Wydawnictwo Bloomsbury Publishing
Waga 900
Wymiary 252 x 196 x 27
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Twarda
common.buy 202.88
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Twarda
common.buy 114.95
TOP
Mastering Pasta David Joachim / Twarda
common.buy 101.38
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Twarda
common.buy 114.76
Mastering Bread Marc Vetri / Twarda
common.buy 112.26
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Twarda
common.buy 114.95
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Twarda
common.buy 285.21
Mozza Cookbook Nancy Silverton / Twarda
common.buy 128.73
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.12
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Twarda
common.buy 153.38
Zapowiedź
Pasta Antonio Carluccio / Twarda
common.buy 69.55
Zapowiedź
Edomae Sushi: Art, Tradition, Simplicity Kikuo Shimizu / Twarda
common.buy 69.75
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Twarda
common.buy 114.76

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo