Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Mastering the Art of French Cooking, Vol.2

Książka Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová
Kod Libristo: 04427470
Wydawnictwo Penguin Books, listopad 2011
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that ra... Cały opis
? points 42 b
71.19
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 4 dni

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


TOP
Blood Meridian Cormac McCarthy / Miękka
common.buy 42.45
TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Twarda
common.buy 168.42
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Twarda
common.buy 155.60
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 375.40
TOP
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Twarda
common.buy 138.18
TOP
Complete Bocuse Paul Bocuse / Twarda
common.buy 130.87
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 319.42
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Twarda
common.buy 185.84
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Twarda
common.buy 237.31
Momofuku David Chang / Twarda
common.buy 125.26
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Twarda
common.buy 119.45

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Informacje o książce

Pełna nazwa Mastering the Art of French Cooking, Vol.2
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2011
Liczba stron 688
EAN 9780241956472
ISBN 0241956471
Kod Libristo 04427470
Wydawnictwo Penguin Books
Waga 464
Wymiary 129 x 198 x 31
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
On Writing Stephen King / Miękka
common.buy 47.55
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Twarda
common.buy 138.18
TOP
Bread Is Gold Massimo Bottura / Miękka
common.buy 131.87
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Twarda
common.buy 138.38
TOP
Eleven Madison Park Daniel Humm / Twarda
common.buy 237.31
TOP
Noma René Redzepi / Twarda
common.buy 214.88
TOP
House of Darkness House of Light Andrea Perron / Miękka
common.buy 84.10
Ultimate Book of Planet Earth Anne-Sophie Baumann / Twarda
common.buy 84.31
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Twarda
common.buy 115.55
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Twarda
common.buy 394.83
Ratio Michael Ruhlman / Miękka
common.buy 47.05
Advanced Art of Pastry R. A. Chlebana / Twarda
common.buy 249.63

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo