Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology

Język AngielskiAngielski
Książka Miękka
Książka Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology A. Varnam
Kod Libristo: 01386458
Wydawnictwo Chapman and Hall, grudzień 1995
Meat and Meat Products integrates the fundamental disciplines of food science, such as chemistry and... Cały opis
? points 154 b
261.63
Dostępna u dostawcy w małych ilościach Wysyłamy za 13-16 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


Mainské lesy Henry David Thoreau / Twarda
common.buy 67.99
Circle Peter Lovesey / Miękka
common.buy 72.88
It's Time to Play Roger Priddy / Leporelo
common.buy 26.81
Alles ausser gewöhnlich Nadine Trefzger / Miękka
common.buy 232.82
Frontier Within Abe K?bo / Twarda
common.buy 382.98
Endocrinology Shlomo Melmed / Twarda
common.buy 643.53
Die Vollmacht. Josef Hupka / Miękka
common.buy 481.60

Meat and Meat Products integrates the fundamental disciplines of food science, such as chemistry and microbiology, with processing technology and product - related aspects such as criteria for acceptability. The book provides thoroughly integrated and up-to-date coverage of this important food group and by careful use of learning objectives, tables, figures, boxes and exercises, guides the professional and student alike through its user friendly and clear format. The book includes details of conversion of muscle into meat, uncooked, comminuted and re-formed meat products, cured and cooked meats and meat products, fermented meats and frozen and dried meats and meat products. The study of meat and meat products is a major part of most food science and technology courses, and is therefore invaluable to undergraduate students studying these disciplines and to those taking more specialized MSc or other postgraduate courses. As the book provides thorough coverage of all industrial aspects, including control points (HACCP), it is also of great use to food industry employees involved in product development, production management and quality assurance, especially those studying for professional qualifications. Academics involved in teaching elements of this subject and personnel involved in a regulatory capacity should also find this book ideal for their use.

Informacje o książce

Pełna nazwa Meat and Meat Products: Technology, Chemistry and Microbiology
Język Angielski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 1995
Liczba stron 444
EAN 9780412495601
ISBN 0412495600
Kod Libristo 01386458
Wydawnictwo Chapman and Hall
Waga 626
Wymiary 160 x 233 x 24
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo