Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Meatballs

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Meatballs Valéry Drouet
Kod Libristo: 10946633
Wydawnictwo H F Ullimann, listopad 2015
Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, t... Cały opis
? points 37 b
63.23
Dostępna u dostawcy Wysyłamy do 3 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Secret History Donna Tartt / Miękka
common.buy 36.57
TOP
The Way of the Superior Man David Deida / Miękka
common.buy 69.54
TOP
On Earth We're Briefly Gorgeous Ocean Vuong / Twarda
common.buy 55.51
TOP
Harry Potter Screaming Mandrake Donald Lemke / Miękka
common.buy 41.68
TOP
The Unfair Advantage Ash Ali / Miękka
common.buy 47.60
TOP
Release It! Michael T. Nygard / Miękka
common.buy 177.08
TOP
Bayesian Statistics The Fun Way Will Kurt / Miękka
common.buy 137.49
Isis Oracle Alana Fairchild / Karty
common.buy 89.49
The Other Name: Septology I-II Jon Fosse / Miękka
common.buy 54.01
Marvel's Spider-Man: The Art of the Game Paul Davies / Twarda
common.buy 122.76
Turtles as Hopeful Monsters Olivier Rieppel / Twarda
common.buy 214.67
Science of Creature Design Terryl Whitlatch / Twarda
common.buy 201.54
Pattern Recognition and Machine Learning Christopher M. Bishop / Miękka
common.buy 339.74
Middlegame Seanan Mcguire / Twarda
common.buy 101.82

Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, this book is not only dedicated to the meat lovers among us, as it offers many simple and innovative vegetarian dishes, seafood recipes and sweet treats. How about chicken meatballs with goat cheese, pistachios and dried figs; Chocolate Fudge balls or Thai marinated shrimp skewers with fried rice and ginger? All recipes are presented with step-by-step instructions and serving suggestions, and gorgeously photographed by food-stylist Pierre-Louis Viel. French chef Valery Drouet is a regular contributor to the food pages of women's magazines. "

Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo