Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Mechanical Vibration and Shock Analysis, 3rd Editi on, Volume 2, Mechanical Shock

Książka Mechanical Vibration and Shock Analysis, 3rd Editi on, Volume 2, Mechanical Shock Christian Lalanne
Kod Libristo: 05103787
Wydawnictwo ISTE Ltd and John Wiley & Sons Inc, marzec 2014
This volume considers the shock response spectrum, its various definitions, properties and the assum... Cały opis
? points 590 b
1 007.32
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


This volume considers the shock response spectrum, its various definitions, properties and the assumptions involved in its calculation. In developing the practical application of these concepts, the forms of shock most often used with test facilities are presented together with their characteristics and indications of how to establish test configurations comparable with those in the real, measured environment. This is followed by a demonstration of how to meet these specifications using standard laboratory equipment -- shock machines, electrodynamic exciters driven by a time signal or a response spectrum -- with a discussion on the limitations, advantages and disadvantages of each method.

Informacje o książce

Pełna nazwa Mechanical Vibration and Shock Analysis, 3rd Editi on, Volume 2, Mechanical Shock
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2014
Liczba stron 464
EAN 9781848216457
ISBN 1848216459
Kod Libristo 05103787
Waga 822
Wymiary 166 x 236 x 30
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo