Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Menu Design in America, 1850-1985

Język NiemieckiNiemiecki
Książka Twarda
Książka Menu Design in America, 1850-1985 Jim Heimann
Kod Libristo: 04375601
Wydawnictwo Taschen GmbH, sierpień 2011
A la carte. This is a feast for the eyes. Until restaurants became commonplace in the late 1800s, pr... Cały opis
? points 123 b
210.11
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 4-6 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Menu Design in Europe Steven Heller / Twarda
common.buy 179.67
TOP
The Right to Sex Amia Srinivasan / Miękka
common.buy 42.96
TOP
BESIDE THE SEA 500 PC PUZZLE MOYER LAURA Twarda
common.buy 54.27
Living in Bali. 40th Ed. Angelika Taschen / Twarda
common.buy 91.13
Dali. Tarot Johannes Fiebig / Książka
common.buy 195.79
HOMES OF OUR TIME collegium / Twarda
common.buy 215.02
1900 America / Twarda
common.buy 215.02
Můj bylinkový svět Vláďa Vytásek / Twarda
common.buy 66.69
ALPS 1900 PORTRAIT IN COLOR SABINE ARQUE / Twarda
common.buy 564.96
Einfach zuhauselig / Twarda
common.buy 95.74
Joel Meyerowitz: Where I Find Myself Colin Westerbeck / Twarda
common.buy 193.89
Zapowiedź
Menu Design in America Jim Heimann / Twarda
common.buy 92.63

A la carte. This is a feast for the eyes. Until restaurants became commonplace in the late 1800s, printed menus for meals were rare commodities reserved for special occasions. As restaurants proliferated, the menu became more than just a culinary listing. The design of the menu became an integral part of eating out and as such menus became a marketing tool and a favored keepsake. "Menu Design" is an omnibus showcasing the best examples of this graphic art. With nearly a thousand examples, illustrated in vibrant color, this deluxe volume not only showcases this extraordinary collection of paper ephemera but serves as a history of restaurants and eating out in America. In addition to the menu covers many menu interiors are featured providing a epicurean tour and insight to more than a hundred years of dining out. Various photographs of restaurants round out this compendium that will appeal to anyone who enjoys the joy of eating out and its graphic and gastronomic history.

Informacje o książce

Pełna nazwa Menu Design in America, 1850-1985
Autor Jim Heimann
Język Niemiecki
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2011
Liczba stron 392
EAN 9783836526623
ISBN 383652662X
Kod Libristo 04375601
Wydawnictwo Taschen GmbH
Waga 2588
Wymiary 262 x 326 x 41
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo