Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

Michel Roux: The Collection

Język AngielskiAngielski
Książka Twarda
Książka Michel Roux: The Collection Michel Roux
Kod Libristo: 01226095
Wydawnictwo Quadrille Publishing Ltd, październik 2012
Quite simply, this is a collection of Michel Roux's finest recipes - devised, refined and perfecte... Cały opis
? points 72 b
123.16
50 % szansa Przeszukamy cały świat Kiedy dostanę książkę?

30 dni na zwrot towaru


Klienci kupili także


Michel Roux: A Life In The Kitchen Michel Roux / Twarda
common.buy 138.30

Quite simply, this is a collection of Michel Roux's finest recipes - devised, refined and perfected during the course of his illustrious career. Recipes for all seasons and to suit all occasions are covered in this generous compendium, which contains over 250 recipes plus numerous variations. The book is divided into 9 chapters: Breakfast and brunch; Starters; Fish and shellfish; Poultry, meat and game; Vegetables, eggs and cheese; Desserts; Baking; Party food; Stocks and sauces. Mouthwatering contemporary dishes are featured, along with Michel's interpretations of the great classics. Step-by-step illustrated sequences guide you through specific techniques throughout the chapters. Presented in a generous format, designed in a clear, easy-to-follow style and illustrated throughout with stunning photographs, this is a must-have recipe collection from one of our greatest chefs.

Informacje o książce

Pełna nazwa Michel Roux: The Collection
Autor Michel Roux
Język Angielski
Oprawa Książka - Twarda
Data wydania 2012
Liczba stron 320
EAN 9781849491853
ISBN 1849491852
Kod Libristo 01226095
Waga 1886
Wymiary 227 x 286 x 33
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Twarda
common.buy 208.55
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Twarda
common.buy 334.73
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Twarda
common.buy 134.09
TOP
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Twarda
common.buy 395.77
TOP
Sauces ROUX MICHEL / Miękka
common.buy 79.07
TOP
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Twarda
common.buy 154.03
TOP
Devil in the Kitchen Marco Pierre White / Miękka
common.buy 51.60
Chocolate Ferrandi Paris / Twarda
common.buy 109.33
Zapowiedź
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Twarda
common.buy 183.90
Zapowiedź
James Martin's French Adventure James Martin / Twarda
common.buy 115.44
Essence of French Cooking Michel Roux / Twarda
common.buy 145.31
Zapowiedź
Cheese Michel Roux / Twarda
common.buy 89.29
MacNean Restaurant Cookbook Neven Maguire / Twarda
common.buy 213.46

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo