Darmowa dostawa z usługą Inpost oraz Orlen od 299.00 zł
InPost 13.99 DPD 25.99 Paczkomat 13.99 ORLEN Paczka 10.99 Poczta Polska 18.99

MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE

Język FrancuskiFrancuski
Książka Miękka
Książka MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE
Kod Libristo: 38731425
Wydawnictwo LIGHTNING SOURCE UK LTD, styczeń 2022
Le livre de microbiologie alimentaire est destiné aux étudiants inscrit en 3ème année Licence et mas... Cały opis
? points 170 b
290.58
Dostępna u dostawcy Wysyłamy za 15-20 dni

30 dni na zwrot towaru


Mogłoby Cię także zainteresować


TOP
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Miękka
common.buy 41.32
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Twarda
common.buy 210.03
Atlas de Microbiologie CHAZAREN-E / Miękka
common.buy 128.89
Food Microbiology Thomas J. Montville / Twarda
common.buy 520.89
Fundamental Food Microbiology Bibek Ray / Twarda
common.buy 578.77
Spices, Condiments and Seasonings Kenneth T. Farrell / Miękka
common.buy 263.20
Art & Microbiologie Christova / Miękka
common.buy 78.93
Microbiologie medicale / Miękka
common.buy 303.22
Microbiologie Alim-Un Nisa / Miękka
common.buy 136.21
Environmental Microbiology Maulin Shah / Twarda
common.buy 559.01
Food Safety Management Hal King / Twarda
common.buy 494.31
MICROBIOLOGI'A E HIGIENE ALIMENTARIA TORRALBA DIAZ / Miękka
common.buy 167.50

Le livre de microbiologie alimentaire est destiné aux étudiants inscrit en 3ème année Licence et master sciences alimentaires. Il vise essentiellement l'acquisition de connaissances de base relatives à la microbiologie des aliments. Ce livre est divisé en 12 chapitres, le premier est consacré à une introduction générale, et certains rappels indispensables pour la compréhension de la microbiologie. Le deuxième chapitre traite les principaux matériaux et équipements du laboratoire de microbiologie. Le troisième chapitre porte sur les principales méthodes d'isolement et du dénombrement des microorganismes. Le quatrième chapitre est consacré à la connaissance des étapes d'identification des microorganismes. Le cinquième chapitre traite l'influence des techniques de fabrication sur les microorganismes. Le sixième chapitre porte sur les facteurs de développement des microorganismes dans les aliments et sur la microbiologie prédictive.

Informacje o książce

Pełna nazwa MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE
Język Francuski
Oprawa Książka - Miękka
Data wydania 2022
Liczba stron 120
EAN 9786203434149
ISBN 6203434140
Kod Libristo 38731425
Waga 186
Wymiary 152 x 229 x 7
Podaruj tę książkę jeszcze dziś
To łatwe
1 Dodaj książkę do koszyka i wybierz „dostarczyć jako prezent” 2 W odpowiedzi wyślemy Ci bon 3 Książka dotrze na adres obdarowanego

Logowanie

Zaloguj się do swojego konta. Nie masz jeszcze konta Libristo? Utwórz je teraz!

 
obowiązkowe
obowiązkowe

Nie masz konta? Zyskaj korzyści konta Libristo!

Dzięki kontu Libristo będziesz mieć wszystko pod kontrolą.

Utwórz konto Libristo